S.V. Totus

SV Totus is opgericht op 6 januari 1989. De sociëteit bevind zich onder het complex van Avans hogeschool aan de Professor Cobbenhagenlaan in Tilburg. Door de jaren heen hebben wij vele leuke activiteiten neergezet voor onze leden en zijn er diverse tradities ontstaan.
De pijlers van SV totus omvatten eenheid, gerechtigheid, vriendenband. Wij zijn een hechte
vereniging die het leuk vinden om met elkaar activiteiten te ondernemen. Het draait niet alleen maar om gezelligheid zo hebben wij een 8-tal commissies die actief bezig zijn met het organiseren van diverse activiteiten.

Onze sociëteit is geopend van maandag tot en met vrijdag voor onze leden. Zo is er de mogelijkheid om even te ontspannen, maar ook de mogelijkheid om te studeren of gewoon even de gezelligheid met andere leden op te zoeken. Daarnaast stellen we elke donderdagavond de sociëteit open om met alle leden legendarische feesten te vieren. Wij verwelkomen graag studenten van Avans Hogeschool die het leuk vinden om het maximale uit hun studententijd te halen, het leuk vinden om nieuwe contacten te leggen en studenten die zichzelf graag willen ontplooien.

Meer informatie over SV Totus? Bezoek onze sociëteit of kijk eens op onze website of Instagram
pagina. Daarnaast kan je ons per mail bereiken door te mailen naar bestuur@nullsvtotus.nl.

Website: https://www.svtotus.nl/