Commissies

Naast het bestuur bestaat Word Actief Tilburg uit een tweetal commissies en vier coördinatoren uit overkoepelende organen van verenigingen in Tilburg.  In de commissies nemen doorgaans 3 à 4studenten plaats.  De commissieleden staan het bestuur bij op de open dagen, tijdens evenementen en helpen onze socials en de website te onderhouden. Vanaf dit jaar is de focus meer naar online verlegd, waardoor het bedenken en maken van nieuwe content een belangrijke taak is geworden binnen WAT.  De commissies en het bestuur vergaderen gemiddeld één keer in de twee weken. Daarnaast proberen we regelmatig een leuke activiteit of borrel te plannen.

Algemene Commissie
Leden van de algemene commissie helpen het bestuur van de WAT bij verschillende taken. Zo ben je als lid aanwezig op de open dagen van Tilburg University, Fontys en Avans.  De commissieleden hebben veel inbreng in nieuwe ideeën en denken mee over verschillende zaken die de WAT aangaan. Ook helpen de leden met het beheer van de Instagram en Facebook van WAT alsmede het updaten van informatie op deze Website.

Content Commissie
De Contentcommissie is een nieuwe commissie binnen WAT. De leden houden zich bezig met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van nieuwe content voor onze socials, You Tube en de website. De Contencie-leden zijn onze creatievelingen!