Fractie ECCO – Faculteitsraad TiSEM

Studentenpartij ECCO vertegenwoordigt in de Faculteitsraad de belangen van alle studenten aan de Tilburg School of Economics and Management. ECCO bestaat uit 4 partijleden met diverse (studie)achtergronden die samen streven naar een goede vertegenwoordiging van de studenten aan deze faculteit.

Middels onze tweemaandelijkse vergaderingen met het Management Team van TiSEM heeft ECCO een directe invloed op de kwaliteit van het onderwijs van jouw studie. Samen met het Management Team en de personeelsfractie proberen we dagelijks het onderwijs en onderzoek aan onze faculteit te verbeteren door nieuw beleid te implementeren en oud beleid te verbeteren. Om dit te bereiken is het noodzakelijk dat studenten ons makkelijk kunnen bereiken. We nodigen daarom studenten altijd uit om hun problemen en plannen voor verbetering met ons te delen!

In het verleden heeft ECCO verschillende zaken bereikt in het belang van de TiSEM-student. Zo is het bijvoorbeeld mede door toedoen van ECCO geweest dat studenten twee verschillende startmomenten hebben voor hun masterstudie. Daarnaast heeft ECCO bereikt dat de 3e-kans regeling is ingevoerd, wat studievertraging voor veel TiSEM studenten kan voorkomen.

Samen met TiSEM-studenten werken we elke dag aan het verbeteren van studies en processen aan onze faculteit. Als jij als student problemen hebt waar je tegenaan loopt, plannen voor verbetering of andere creatieve ingevingen hebt, horen en helpen we je graag!