De Kleine Consultant

De Kleine Consultant is een non-profit strategie consultant volledig gerund door studenten.

Wij richten ons op twee doelen: het bieden van een gestroomlijnd ontwikkelplatform voor studenten met talent en ambitie en het verschaffen van strategisch advies aan maatschappelijke organisaties waar dat normaal niet mogelijk is. Zo proberen wij voornamelijk NGO’s en start-ups te helpen. Doordat wij onze eigen projecten kiezen en binnenhalen kunnen we waarde toevoegen daar waar we de grootste impact kunnen maken.

De Kleine Consultant biedt de mogelijkheid om ervaring in de strategie consultancy op te doen in de praktijk, door het uitvoeren van uiteenlopende tienweekse projecten waarbij complexe strategische vraagstukken van ondernemingen behandeld worden. Zulke vraagstukken kunnen bijvoorbeeld gaan over het ontwikkelen van een groeistrategie, verduurzaming of het positioneren van een product in een markt.

De Kleine Consultant heeft verschillende coachingpartners zoals A.T. Kearney, Bain, BCG, OC&C, McKinsey en Roland Berger. De coachingpartners leveren voor elk project een coach. Op deze manier krijgen de studenten professionele begeleiding in hun leerproces en wordt de kwaliteit voor de opdrachtgever gegarandeerd.

Ben jij klaar voor de uitdaging?! Meld je dan aan via tilburg@nulldekleineconsultant.nl!