Serve the City

Veel mensen willen graag iets voor een ander doen, maar weten niet waar ze moeten beginnen en of ze wel een verschil kunnen maken. Wij denken daar anders over. Want jij kan een verschil maken!

Serve the City Tilburg is een studenten vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van de stad. We organiseren vrijwilligersprojecten en daar kan jij alleen of samen met je vrienden aan mee doen. Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten gericht op verschillende doelgroepen. Zo organiseren we bijvoorbeeld een activiteit speciaal voor ouderen en organiseren we een leuke dag vol workshops voor gehandicapten. Wij hebben verschillende commissies die deze activiteiten organiseren en ook is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën!

Je kunt je bij ons opgeven als commissielid waarbij je de organisatie van een van de activiteiten op je neemt, maar daarnaast kun je ook tijdens een activiteit op de dag zelf als vrijwilliger meehelpen. Wil jij meedoen aan deze activiteiten en zo je steentje bijdragen aan onze stad? Wil jij tegelijkertijd zelf ook wat leren, door een van deze activiteiten samen met ons te organiseren? Neem dan contact met ons op via info@nullservethecitytilburg.nl en wij helpen jullie om een goed project te vinden!

Naamloos

www.servethecitytilburg.nl