Juridische Bedrijvendagen Tilburg

De Juridische bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement van Magister JFT dat studenten en bedrijven de mogelijkheid biedt om elkaar te leren kennen. We bieden formele activiteiten zoals presentaties gegeven door bedrijven en workshops. Daarnaast bieden we ook individuele gesprekken aan en kan je een CV check laten doen. Studenten van Tilburg Law School zijn allemaal welkom om zich te oriënteren.

 De week zal bestaan uit de Legal Profession Day, waarbij je je kan oriënteren op de ruime carrièremogelijkheden. Deze dag zal met niemand minder dan Sander Schimmelpenninck starten. Hierna zal de International Day plaatsvinden waarbij zowel Nederlandse als Internationale instituties informatie verschaffen over hoe een carriere in deze sectors eruit zou kunnen zien. Op de volgende dag zal de Brabant Business Lunch plaatsvinden en het de uitgelezen kans is om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verschillende advocatenkantoren die gevestigd zijn in Brabant onder het genot van een lekkere lunch. De Business Day zal bestaan uit een aantal workshops gegeven door grote advocatenkantoren uit heel Nederland en is er een mogelijkheid voor een individueel gesprek. Als laatst is er de Public Administration Day, dé dag voor de bestuurskunde student. Er worden workshops gegeven en je kan op een laagdrempelige manier kennis maken met de carrièreperspectieven na je bestuurskundige opleiding.

Deze week zal plaatsvinden van 19 t/m 23 april 2021. Om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en activiteiten, kijk op onze website, Instagram of Facebook!

 We hopen dat je interessante activiteiten zult vinden op ons evenement. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail.

Contact: jbt@nullmagisterjft.nl

http://www.jbtilburg.nl