Unicef Studententeam Tilburg

Wil je iets doen naast je studie en lid worden van een internationale organisatie? Houd je ervan om anderen te helpen, terwijl je jezelf ontwikkelt? Ja? Dan zoeken we jou!

Het Unicef studententeam Tilburg bestaat uit studenten van over de hele wereld. Deze studenten zetten zich vrijwillig in voor het doel van Unicef: een veilige omgeving voor kinderen creëren en hen beschermen tegen geweld, mishandeling en uitbuiting. Het team is in 2013 opgezet en is sindsdien gegroeid tot 3 verschillende commissies: small events committee, big events committee and PR committee en een bestand van flex vrijwilligers. Flex vrijwilligers worden gevraagd om tijdens de evenementen zelf mee te komen helpen. In totaal zijn we met meer dan 70 leden.

Het doel is om bewustzijn te creëren rondom kinderrechten en zo veel mogelijk geld op te halen door verschillende evenementen te organiseren. Zo hebben we een mooie valentijnsactie opgezet op de campus, hebben we een feest georganiseerd, zorgen we ervoor dat vluchtelingen in het AZC in Gilze-Rijen ook een mooie Sinterklaas kunnen vieren en nog veel meer!

Wil je mee helpen met het organiseren van evenementen voor Unicef en je inzetten voor kinderen over de hele wereld? Neem dan contact op met unicefstudententeamtilburg@nullhotmail.com en like onze Facebookpagina Unicef Studententeam Tilburg!

Children are at the heart of our work.

Unicef

 

facebook.com/unicefstudententeamtilburg