TSEA Link – E-Sports

TSEA Link is een van de grootste E-Sports verenigingen van Nederland. Link is opgericht in 2015 met als doel een platform te creëren voor E-sports, zowel casual als competitief. Met meer dan 150 leden is de sportvereniging uitgegroeid tot een hechte groep studenten met een passie voor gaming. Link organiseert verschillende casual en competitieve gaming events – met games als League of Legends, Counterstrike, MarioKart, Super Smash, en nog veel meer. Naast ‘digitaal’ gamen, hebben we ook een enorme community voor bijvoorbeeld boardgames, tabletop games (Dungeons & Dragons / Pathfinder) en films & anime. Natuurlijk hebben we ook zo nu en dan een feestje en barbecue!

In onze nieuwe ruimte op de universiteit (vanaf 2019) genaamd ‘Spawn Point’ zal ruimte zijn om tussen of na colleges lekker even een potje te gamen. Voor competitieve teams zal hier ook ruimte zijn om te trainen voor toernooien.

Om lid te worden van TSEA Link heb je geen sportabonnement nodig en lid worden kost slechts €20 per jaar. Meer informatie is te vinden op onze website:

tsea.link