Braga – Schaatsen

Wij zijn Braga, de gezelligste studenten schaatsvereniging van Tilburg! T.S.S.V. Braga is een studentensportvereniging die zich vooral richt op schaatsen. De Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg is onze thuisbaan en in de winter zijn we maandagavond zijn wij daar voor een gezellige, maar fanatieke training te vinden. In de zomer is de ijsbaan gesloten en sporten we bij het sportcentrum om perfect voorbereid te zijn voor volgende winter.

Wij hebben de mogelijkheid om verschillende niveaus schaatsers aan onze vereniging toe te voegen. Of je nu een beginnende krabbelaar bent of een doorgewinterde topper. Wij organiseren elk jaar de Braga Sprint Cup, een schaatstoernooi waarbij zo’n 80 studenten vanuit heel Nederland naar Tilburg komen om hier te schaatsen, te overnachten en om na afloop een groot feest te hebben.

Daarnaast hebben wij ook leuke activiteiten buiten het schaatsen om zoals een Cycling Dinner, huifkarcantus en een weekend waarin we naar Thialf gaan(de snelste schaatsbaan van Nederland in Friesland).

Mocht je het leuk vinden om een keertje vrijblijvend mee te trainen, of ben je op zoek naar meer informatie. Stuur gerust een mailtje naar tssvbraga@nullgmail.com of stuur een DM op Instagram @t.s.s.v.braga. Hopelijk zien we je op de schaatsbaan!