Jonge Democraten Brabant

Met ruim 500 leden is de JD de grootste politieke jongerenorganisatie van Brabant. De afdeling omvat de provincies Brabant en Zeeland. Kijk eens rond op onze website (www.jdbrabant.nl) om te zien hoe jij kunt meedoen!

Elke week wordt er een activiteit georganiseerd, roulerend over de vier grote Brabantse steden. Ongeveer eens in de maand zijn we in Tilburg te vinden. De activiteiten variëren van erg inhoudelijk, met sprekers en stevige discussies, tot een gezellige en informele pubquiz-avond. Deze activiteiten zijn bijna altijd gratis en openbaar toegankelijk, dus ook als je (nog) geen lid bent ben je welkom!

Daarnaast organiseren we regelmatig trainingen om jezelf te ontwikkelen. Bekijk onze agenda voor de activiteiten die binnenkort georganiseerd worden. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons vooral weten!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Houd onze maandelijkse nieuwsbrief dan nauwlettend in de gaten! Deze ontvang je als lid standaard per mail. Daarnaast kun je ons ook vinden op Twitter en Facebook!

Als je contact met ons wil opnemen kan dat per mail, via brabant@nulljongedemocraten.nl.

JD Brabant(2)

www.jdbrabant.nl