Muziek- en Musicaltheater On Stage

On Stage ontwikkelt musical- en muziektheaterproducties met talentvolle deelnemers en makers uit Tilburg en omgeving. Wij maken en tonen aan dat producties met maatschappelijke relevantie een impact hebben op deelnemer en publiek. De multidisciplinaire, vernieuwende en uitdagende voorstellingen worden gemaakt op unieke locaties die passen bij de thema’s van de voorstellingen en bij het DNA: brutaal en underground.

On Stage creëert een open en veilige omgeving waarin ieder deelnemer zichzelf kan zijn en zich durft uit te spreken – eenheid, gelijkwaardigheid en betrokkenheid zijn hierin belangrijke kernwaarden. De diversiteit op het gebied van persoonsontwikkeling ontstaat vanuit wederzijds respect. On Stage verbindt en laat een passie voor musical- en muziektheater samenkomen.

Als On Stage zijn we een lange tijd verbonden geweest aan de Tilburg University. In de loop der jaren is deze samenwerking afgebouwd en hebben we een transitie kunnen maken waardoor we een bredere groep deelnemers, met meer verschillende achtergronden bij onze stichting kunnen betrekken. Hierdoor maakt het niet meer uit wat voor (studie-)achtergrond onze deelnemers hebben, maar is het criterium om deel te nemen gelegen in potentie en talentontwikkeling van de individuele deelnemers. We zijn van studentenmusical gevormd naar muziek- en musicaltheater, waarbij we focussen op sterke storytelling.

Nieuwsgierig hoe dit eruitziet? In dit linkje vind je een korte compilatie.

Meer weten? Kijk op www.onstage-tilburg.nl

Vragen of aanmelden? Mail dan: info@nullonstage-tilburg.nl