Kweek Communicatie

Kweek Communicatie is een communicatiebureau in Tilburg, gerund door gemotiveerde studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University. In de collegebanken doen we kennis op die we voor je in de praktijk brengen op het gebied van Web & Media en Taal & Tekst.

Kweek biedt studenten de mogelijkheid om alvast wat praktijkervaring op te doen naast hun universitaire studie. Voor opdrachtgevers betekent dit dat Kweek met een frisse blik vernieuwende oplossingen biedt voor theoretische en praktische vraagstukken op het gebied van communicatie. Dit gebied verdelen we in Taal & Tekst en Web & Media, in ’t verlengde van de studierichtingen die Tilburg University biedt aan studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen.

Kweek is een stichting, bestuurd door een drie- of viertal studenten van Tilburg University. Zij worden bijgestaan en ondersteund door een Raad van Toezicht, bestaande uit oprichters en oud-bestuursleden, en door een Raad van Advies, bestaande uit hoogleraren.

Wil jij graag iets betekenen voor Kweek? Stuur ons een mailtje op info@nullkweekcommunicatie.nl!

 

kweekcommunicatie.nl