T.S.R. Cave ne Cadas – Ruitersport

Heb jij altijd al willen paardrijden of heb je al jarenlang ervaring? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wordt lid bij Cave Ne Cadas en ervaar zelf de gezelligheid binnen onze vereniging.

Cave Ne Cadas bestaan al sinds 1980 we zijn een relatief kleine sportvereniging met ongeveer +/- 20 leden. We zijn wel aan het groeien en dus druk opzoek naar nieuwe leden.
Je kunt bij ons op iedere maandag van 20:00-21:00 komen paardrijden in een gezellige studenten groep. Er worden zowel dressuur als spring lessen gegeven. De springlessen zijn iedere 3 weken. Naast het paardrijden organiseren we ook andere activiteiten denk bijvoorbeeld aan een borrel, dinertjes, paard gerelateerde evenementen bezoeken en nog veel meer. Ook nemen wij deel aan de stedelijke ontmoetingen (SO’s) tussen de verschillende paardensport verenigingen in Nederland. Tijdens deze SO’s ben je een heel weekend op pad, er worden dan onderlinge wedstrijden gereden en natuurlijk kan een feestje dan ook niet ontbreken.

Heb je een sportkaart? Dan ontvang je nog eens extra korting op de lessen.

Ben je nu helemaal enthousiast geworden en wil je lid worden of wat meer informatie vragen stuur dan gerust een mail naar info@nullcavenecadas.nl.

T.S.R. Cave ne Cadas

www.cavenecadas.nl