JOVD Hart van Brabant

De JOVD (Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie) is een liberale politieke jongerenorganisatie en bestaat al sinds 1949. Sinds 2000 is de JOVD officieel gelieerd aan de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). In politiek opzicht is de JOVD echter volledig onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten mogen bepalen. Zo is de JOVD bijvoorbeeld voor de legalisering van softdrugs, in tegenstelling tot de VVD.

De JOVD heeft verschillende afdelingen. De afdeling in Tilburg is Hart van Brabant. Bij deze afdeling kun je op een laagdrempelige wijze kennis maken met andere liberale jongeren. Als JOVD’er kun je zelf bepalen hoeveel je uit je lidmaatschap haalt: JOVD’ers krijgen de kans om cursussen te volgen, deel te nemen aan debatten, bestuurservaring op te doen en vrienden voor het leven te maken. Niets is verplicht, maar alles is mogelijk.

Iedere maand organiseert de JOVD Hart van Brabant inhoudelijke, maar ook gezellige activiteiten. Zo zijn we naar Schrobbelèr geweest, hebben we iedere maand een borrel, is de huidig Minister van Binnenlandse Zaken van België langs onze afdeling geweest en hebben we al verschillende cursussen georganiseerd waar je leert debatteren, presenteren en waar je leert wat het liberalisme inhoudt. Kortom, een bruisende afdeling waar iedereen welkom is!

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan een e-mailtje naar onze secretaris (secretaris@nulljovdhartvanbrabant.nl) om op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten.

http://vimeo.com/110588410

www.jovd.nl/hart-van-brabant