Jonge Socialisten Brabant

De Jonge Socialisten Brabant is de Brabantse tak van de Jonge Socialisten, de politiek onafhankelijke jongerenafdeling binnen de Partij van de Arbeid (PvdA). Wij zijn politiek onafhankelijk van de PvdA, maar natuurlijk onderhouden wij wel sterke banden met lokale afdelingen en PvdA-politici.

De Jonge Socialisten Brabant is actief in de provincies Noord-Brabant en Zeeland. Het afgelopen jaar organiseerden wij ieder maand ongeveer drie activiteiten per maand in Tilburg, Den Bosch, Breda, Middelburg of Eindhoven.

In onze activiteiten proberen wij zoveel mogelijk inhoudelijke activiteiten af te wisselen met ontspanning. Zo komen er regelmatig PvdA-politici (afgelopen jaar o.a. Eerste Kamerlid Lambert Verheijen en Tweede Kamerlid John Kerstens) spreken over hun drijfveren en ervaringen in de politiek. Daarnaast organiseren we ook regelmatig ontspannende activiteiten. Afgelopen jaar zijn we bijvoorbeeld als afsluiting van het politieke jaar gaan bowlen en we organiseren aan het einde van iedere activiteit een borrel.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vind je ook onze agenda voor de komende maanden. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij het merendeel van onze activiteiten (al is het wel handig je even aan te melden door een mail te sturen naar: jsbrabant@nulljs.nl). Via dit e-mailadres kun je ook contact met ons opnemen en je eventueel inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Jonge Socialisten

www.js.nl/afdelingen/brabant