On Stage

Hou je van zingen, dansen en/of acteren? Meld je dan aan voor de audities van On Stage!

Ieder jaar presenteert Stichting Studentenmusical On Stage een musicalvoorstelling, uitgevoerd door studenten van Tilburg University en andere geïnteresseerden, onder leiding van een professioneel artistiek team.
On Stage heeft zich het afgelopen jaar onderscheiden door een gevarieerd aanbod van voorstellingen, gespeeld op uiteenlopende locaties in Tilburg. Zo brachten we de rauwe rockmusical Rent in de Hall of Fame, werd het MIDI Theater omgebouwd tot een vrouwengevangenis in Bad Girls: The Musical en speelden we in de historische Koepelhal de duistere voorstelling Jekyll& Hyde.

Naast een hoog artistiek niveau kenmerkt On Stage zich door een grote betrokkenheid van de spelers bij het algehele productieproces en vind je bij On Stage natuurlijk ook enorm veel gezelligheid!
On Stage repeteert éénmaal per week. Daarnaast zijn er ieder jaar twee repetitieweekenden.

Aan het begin van ieder collegejaar zijn er audities voor onze producties. Geïnteresseerd? Hou dan onze website www.onstage-tilburg.nl in de gaten. Je vindt hier ook meer informatie en foto’s van onze voorgaande producties.

10752

stuwww.uvt.nl/onstage/