The Road Symposium

 

The Road symposium wordt sinds 2007 georganiseerd en heeft als visie studenten en ondernemers te verbinden en elkaar te inspireren. Afgelopen edities waren een groot succes, dit jaar zal The Road niet in het theater plaatsvinden, maar volledig online vanuit the studio van First impressions.


Er zijn erg toffe sprekers uitgenodigd zoals Raymond Cloosterman,  tijdens The Road Symposium komt hij ons verrijken met zijn inspirerende ondernemersverhaal achter Rituals. Na zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, begon hij in 1988 bij Unilever.
Bij Unilever deed Cloosterman veel kennis op over marketing. Voor zijn baan als marketingdirecteur mocht hij op tournee indrukken opdoen voor nieuwe producten. Hiervoor bezochte hij Tempels in India en badhuizen in Turkije waar hij kwam op het idee achter Rituals kwam. In 2000 maakte hij de keuze het avontuur aan te gaan en Rituals op te richten. Eenentwintig jaar later is Rituals een internationaal bedrijf met een beoogde jaaromzet van 1 miljard euro. Tijdens de Dutch Marketing Awards 2019 werd Cloosterman gekozen tot ‘Marketeer of the Year’, voor Michiel Muller (Picnic) en Frank Elion (VHZ).

Joep Gommers is de founder en CEO van EclecticlQ. Joep heeft geen concrete opleiding gevolgd maar heeft zich als een echte autodidact weten te vormen tot de man die hij vandaag de dag is. In 2020 werd hij genoteerd in de lijst van de top 100 jonge selfmade miljonairs van Quote. Voordat hij begon met EclecticIQ stond Joep aan het roer bij een van de marktleiders op het gebied van cyber threat intelligence: iSIGHT partners. Hier vervulde hij de rol van Head of Global Collection and Global Intelligence Operations. Binnen deze industrie heeft Joep over een tijd van twintig jaar kennis en ervaring opgedaan over de hele wereld. Met deze opgedane kennis kreeg hij een goed beeld over de marktvraag binnen de Cyber security industrie en zo ontstond het idee van EclecticIQ.

The Road Symposium kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder een dagvoorzitter die ervoor zorgt dat de avond soepeltjes verloopt. De dagvoorzitter van de avond is 36 jaar, opgegroeid in Twente en heeft rechten gestudeerd aan het Erasmus in Rotterdam. Sander heeft naast dat hij zelf ondernemer is een aantal banden met het ondernemerschap, zo is hij is bekend geworden als hoofdredacteur van de Quote en was hij presentator van het programma Dragons Den waar startups hun business idee pitchen aan een jury van zeer succesvolle ondernemers. Sinds 2019 schrijft hij wekelijks een column voor de Volkskrant en in 2020 heeft hij de talkshow Op1 gepresenteerd. Samen met zijn vriend Jaap Reesema maakt hij iedere week de populaire ‘Zelfspodcast’, hierin praten zij over hun dagelijks leven aan de hand van verschillende onderwerpen. Tijdens de Online Radio Awards 2020 wonnen zij de prijs voor beste podcast. Eind 2020 richtte hij samen met Jaap Reesema en Titus van Dijk het mediabedrijf Tonny Media op, hier produceren ze andere podcasts zoals Geuze & Gorgels en Huijbregts & Aaf vinden iets. Sander zal met zijn ervaring als presentator en kennis over ondernemerschap The Road Symposium tot één geheel maken.

 Bemachtig je plekje om toegang te krijgen tot onze livestream en om mee te doen met de LiveWall. Leer van de top ondernemers van Nederland en laat je inspireren. Doordat dit evenement georganiseerd is door de ABC een studentennetwerk organisatie en mede door onze partners is dit event geheel kosteloos bij te wonen. Een unieke kans met sprekers zoals Raymond Cloosterman, Joep Gommers en dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck.

Website: https://theroadsymposium.nl/

mail: info@nullacademicbusinessclub.nl