Word Actief Tilburg

Asset | Accounting & Finance

Asset | Accounting & Finance is de financiële studievereniging van Tilburg University en telt momenteel meer dan 2000 leden. De vereniging is actief en professioneel in het helpen, ondersteunen en ontwikkelen van studenten die geïnteresseerd zijn Accountancy, Controlling, Finance of Investeren.

Met veel verschillende activiteiten bouwt Asset | Accounting & Finance een brug tussen lesstof en praktijk. Door samenvattingen van verschillende Accountancy en Finance vakken aan te bieden, bieden we ook een ondersteunde rol tijdens je studie. Als laatste vervullen we een bemiddelende rol om studenten en bedrijven met elkaar in contact te laten komen.

Zo organiseren we twee keer per jaar een symposium, zowel voor Accountancy als Finance. Daarnaast organiseren we elk jaar een StudyTour, een reis die 28 studenten naar een prachtig land brengt waar de studenten bedrijven bezoeken, andere culturen leren kennen en twee weken lang gezelligheid ervaren. Verder organiseren we bedrijfsbezoeken bij meerdere Accountancy en Finance kantoren. Ook hebben wij een online magazine genaamd Faces Online. Dit magazine bestaat uit artikelen over relevant nieuws, interviews met bekende mensen uit het bedrijfsleven en nog veel meer.

Naast deze formele activiteiten hebben we ook genoeg informele activiteiten. We hebben door het jaar heen borrels waar je als actief lid naar toe kan. Ook doen we mee met een voetbaltoernooi in juni, hebben we een spelletjesavond met alle commissies, gaan we met alle mannen en vrouwen apart leuke dingen doen en nog veel meer. 

Contactgegevens

Genoeg reden dus om een keertje langs onze kamers te komen op de universiteit. Je kunt ons vinden in het Esplanade gebouw kamer 107. Mocht je vragen hebben dan kun je ook altijd een mailtje sturen naar vice-chairman@asset-accountingfinance.nl en dan zullen we die zo snel mogelijk beantwoorden.