Fiscale economie/Fiscaal recht – T.F.V. “De Smeetskring”

De Tilburgse Fiscalisten Vereniging “De Smeetskring” is de studievereniging voor studenten die Fiscale Economie, Fiscaal Recht of International Business Taxation studeren aan Tilburg Universiteit. Zij dankt haar naam aan emeritus-hoogleraar Prof. dr. M.J.H. Smeets. Deze heeft van 1931 tot aan zijn afscheid in 1967 in Tilburg het belastingrecht gedoceerd.

T.F.V. “De Smeetskring” probeert door het organiseren van activiteiten en het verzorgen van faciliteiten aan de sociale, studiegerelateerde en arbeidsmarktgerichte belangen te voldoen van de fiscale student. Zo organiseren wij verschillende activiteiten waarbij studenten elkaar kunnen leren kennen, bijvoorbeeld de maandelijkse Smeetskringborrels, uitstapjes, de studiereis en andere activiteiten. Daarnaast organiseren we de Tilburgse Fiscale Bedrijvendagen en diverse inhousedagen naar potentiële fiscale werkgevers. Dit is een ideale manier om in contact te komen met de arbeidsmarkt. Om te voldoen aan de studiegerelateerde behoeften van de student, organiseren wij het Tax & Skills-event, de Masterclass, het Fiscaal Congres en verschillende tentamentrainingen.

Naast al deze activiteiten verzorgen wij diverse faciliteiten die het lid worden aantrekkelijk maken. Zo bieden wij aan onze leden jaarlijks een gratis fiscale wettenbundel aan. Daarnaast bieden wij korting op studieboeken (10 % Nederlands, 15 % Engels). Verder hebben we een online magazine (circulaire.smeetskring.com) en zenden wij jaarlijkse de Tilburgse Fiscale Bedrijvenwijzer naar onze leden.
Kom gerust eens langs op een van onze activiteiten!

Voor meer informatie en mogelijkheden om actief te worden, kun je kijken op: www.smeetskring.com