Tilburg Orientation Program (TOP)

Tilburg Orientation Program is de organisatie achter de jaarlijkse introductieweek voor alle nieuwe studenten in Tilburg.

Ieder jaar doen ongeveer 3000 nieuwe studenten van zowel Tilburg University als Fontys en Avans Hogescholen mee aan deze week. Tijdens de week leren de nieuwe studenten alle aspecten en faciliteiten van Tilburg als stad, maar ook zeker van het studentenleven. TOP zorgt ervoor dat de nieuwe studenten een perfecte start in Tilburg krijgen en zo optimaal voorbereid aan de studie kunnen beginnen. Zo maken ze tijdens de week kennis met de campus, het stadscentrum, het Leijpark en de evenementenlocaties in de Spoorzone. En ondertussen zien ze ook nog alle studenten- en sportverenigingen. Kortom alles wat Tilburg heeft te bieden.

De organisatie bestaat ieder jaar uit 7 bestuursleden die vanaf september alweer druk bezig zijn om TOP Week voor het jaar erop voor te bereiden. Omdat de bestuursleden dit niet alleen kunnen, stromen er vanaf begin maart nog commissieleden in. Ongeveer 14 commissieleden zullen dan het bestuur ondersteunen in hun taken om een geslaagde week neer te zetten. Je komt tijdens de organisatie in contact met meer dan 150 verschillende partijen en hebt je eigen inbreng in de organisatie.

Neem een kijkje op de site: https://www.top-week.nl

13277