Integrand

Integrand heeft verschillende vestigingen in alle studentensteden in Nederland. Integrand Tilburg is er hier een van en met ons bestuur slaan wij de brug tussen bedrijven en studenten van alle studierichtingen! 

Integrand streeft ernaar om het meest professionele studentennetwerk van Nederland te zijn. Dit bereiken wij door op persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar te verbinden. 

 Wij stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière. Zo bieden bedrijven stages aan via ons, en koppelen wij studenten aan deze stages. Hierbij hebben wij persoonlijk en intensief contact met zowel de student als het bedrijf in kwestie. Naast stages organiseren wij ook carrière evenementen zoals inhousedagen. Tijdens een inhousedag ga je op bezoek bij een bedrijf zoals Achmea, ING,…  om te kijken hoe het er daar aan toe gaat. 

Dit alles doen wij met ons bestuur van dat bestaat uit 12 man. Een bestuursjaar bij Integrand is part-time en de perfecte combinatie tussen formeel en informeel. Elke woensdag hebben we Integrand avond en we gaan twee keer per jaar een weekendje weg met z’n allen! 

Ben je op zoek naar een stage, of lijkt het je leuk een inhousedag bij te wonen, neem dan een kijkje op onze website https://www.integrand.nl/. Heb je interesse in een bestuursjaar neem dan ook vooral contact met ons via mail: tilburg@nullintegrand.nl 

Instagram: integrand.tilburg 

Facebook: Integrand Tilburg