Personeelwetenschappen – INPUT

INPUT is de studievereniging voor de bacheloropleiding Personeelwetenschappen en de masteropleiding Human Resource Studies aan Tilburg University. Bij deze vereniging worden vele activiteiten georganiseerd door de verschillende commissies. Zo organiseren wij bijvoorbeeld meerdere borrels/feestjes. Ook werken we vaak nauw samen met onze partners en andere organisaties. Dit komt van pas bij het organiseren van ons tweejaarlijks congres en symposium, verschillende workshops, bedrijfsbezoeken en een jaarlijkse HR netwerkborrel. Daarnaast vindt er jaarlijks een studiereis plaats. Zo zijn we afgelopen jaar naar Singapore en Kuala Lumpur geweest, en zal ook dit jaar weer een mooie reis op de planning staan.

Als het je leuk lijkt om een van deze activiteiten te organiseren, wordt dan actief in een van onze commissies. Naast de gezelligheid van een commissie, staat dit natuurlijk ook goed op je CV! Ga je volgend jaar Personeelwetenschappen studeren, houdt dan het weekend van 14-16 september alvast vrij in je agenda voor het introductieweekend!

Voor meer informatie kun je bij ons langskomen op de kamer Pz.011, mailen naar info@nullstudievereniginginput.nl of een kijkje nemen op onze website www.inputenoutput.nl.

www.inputenoutput.nl