Psychologie – Complex

Studievereniging Complex is de studievereniging voor alle studenten Psychologie aan Tilburg University. Complex door er alles aan om de psychologiestudenten te ondersteunen bij hun studie. Wij doen dit door studie gerelateerde activiteiten te organiseren; denk hierbij aan excursies, lezingen, symposia, congressen en workshops en natuurlijk de studiereis. Zodoende worden meerdere kanten van de studie belicht en als lid kun je hier je eigen steentje aan bijdragen door actief te worden in een commissie.

Complex is er echter niet alleen voor de studie! Ook psychologiestudenten die houden van een feestje en een borrel zijn bij Complex aan het juiste adres! Complex organiseert namelijk themafeesten, biercantussen, borrels en andere ontspannende activiteiten. Zo krijg je na een lange dag studeren ook je welverdiende rust en gezelligheid. Ook hier kun je als actief lid een steentje aan bijdragen.

Daarnaast zijn alle psychologiestudenten van 10.00 tot 16.00 van harte welkom op de Complex-kamer (P0.7), waar wij graag al jullie vragen beantwoorden over de studie en de universiteit. Er kunnen ook uittreksels gekocht worden en natuurlijk is er heel veel ruimte voor gezelligheid, een kopje koffie of gamen op een van onze andere kamers.

 

Complex

www.complextilburg.nl