Communicatie- en Informatiewetenschappen – Flow

Flow is de studievereniging voor alle studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW) aan Tilburg University. In 2002 werd Flow opgericht om het leven van studenten CIW niet alleen makkelijker, maar ook leuker te maken.

Flow helpt je een handje door middel van de boekverkoop met korting, samenvattingenverkoop en bijlesmogelijkheden. Ook worden er formele activiteiten georganiseerd zoals bedrijfsbezoeken en een symposium. Tijdens de gezellige studiereis die elk jaar weer ergens anders naartoe gaat worden buitenlandse bedrijven en universiteiten bezocht en wordt het nachtleven uitgebreid ontdekt.

Informele activiteiten binnen Flow kunnen verschillen van lasergamen tot ‘Wie Is De Mol?’ en van bowlen tot een weekendje weg. Bovendien is er elke maand een borrel in Klein Café Van Horen Zeggen en zijn er, speciaal voor de eerstejaars, eerstejaarsactiviteiten en een introkamp waar je je toekomstige studiegenoten kunt leren kennen. Wil je meer weten over studievereniging Flow? Kijk dan op www.svflow.nl of mail naar info@nullsvflow.nl.

image

www.svflow.nl