I*ESN

I*ESN is dé internationale studentenvereniging van Tilburg, opgericht in 1991. Sinds 2011 heeft de vereniging een eigen societeit in the binnenstad van Tilburg, genaamd Carpe Noctem. Wat I*ESN typeert is diversiteit en openheid, elke nationaliteit en cultuur is welkom. Het is een laagdrempelige vereniging die het platform biedt om in aanraking te komen met mensen vanuit de hele wereld. In onze societeit organiseren wij wekelijkse diners en onze legendarische thema feesten op dinsdagavond en donderdagavond. Daarnaast wordt er ook een cultureel programma neergezet, met veel reizen, symposia, sportactiviteiten en career events.

De actieve student bieden wij de kans om zich te ontwikkelen in een internationale omgeving, met weinig verplichtingen. Wij geven de mogelijkheid om actief te worden in een van onze 15 commissies, als begeleider van internationale studenten of in een van onze Jaarclubs. Actief worden bij I*ESN betekent een echte aanvulling op je studententijd!

Voor meer informatie, kom bij ons langs in het Intermezzo gebouw op de Universiteit of Carpe Noctem op de Heuvelring 45! Je kan ook altijd een e-mail sturen naar info@nulliesntilburg.nl, onze Facebookpagina bekijken, of onze website bezoeken.