Word Actief Tilburg

I*ESN

ESN is de internationale studentenvereniging van Tilburg, opgericht in 1991. Sinds 2011 heeft de vereniging een eigen sociëteit in de binnenstad van Tilburg, genaamd Carpe Noctem. Wat ESN speciaal maakt is diversiteit en openheid, elke nationaliteit en cultuur is welkom. Het is een laagdrempelige vereniging die studenten een platform biedt om in aanraking te komen met mensen vanuit de hele wereld. Iedere week organiseert ESN verschillende activiteiten voor de mentorgroepen en hebben legendarische themafeesten op dinsdagavond en donderdagavond. Daarnaast wordt er ook een cultureel programma neergezet, met veel reizen, symposia, sportactiviteiten en career events.

 

ESN Tilburg biedt de actieve student de kans om zich te ontwikkelen in een internationale omgeving, met weinig verplichtingen. ESN Tilburg geeft nieuwe studenten de mogelijkheid om actief te worden, met keus uit 15 verschillende commissies, waar een student zich kan ontwikkelen op een professioneel niveau. Actief worden bij ESN betekent een echte aanvulling op je studententijd!

Kom voor meer informatie bij ons langs in het Tias gebouw kamer 609 op de Universiteit of Carpe Noctem op de Heuvelring 45. Je kan ook altijd een e-mail sturen naar info@nullesntilburg.nl, onze Instagram en/of Facebook pagina bekijken, of onze website bezoeken http://www.esntilburg.nl.