STT Hyperion – Tafeltennis

Wij zijn STT Hyperion, de Studenten TafelTennis vereniging van Tilburg.

Na 4 jaar van afwezigheid is de vereniging terug met een nieuw bestuur bestaande uit Yannick Versprille, Feng Gao en Lynn Martens.

Momenteel zitten we in de opstartfase en zijn we druk opzoek naar nieuwe leden. We trainen elke woensdag in het sportcentrum (18:00-19:15 en 19:15-20:30) onder leiding van Dong Li die zelf in de Chinese selectie heeft gespeeld. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en ook voor elk niveau, zelfs als je nog nooit getafeltennist hebt. Daarnaast bieden we ongeveer één keer per maand een activiteit aan zoals een toernooi, het bezoeken van een eredivisie tafeltennis wedstrijd of bijvoorbeeld gezellig met z’n alle bowlen. Onze ambitie is om volgend semester ook met een team te starten dat wedstrijden gaat spelen. Lidmaatschap is 15 euro voor een jaar maar als je nu lid wordt is er een speciale aanbieding namelijk 20 euro voor een jaar inclusief een Tilburg University/Hyperion sportshirt.

Op 11-11-2018 Organiseert Hyperion het Nederlands Studenten Kampioenschap Tafeltennis in sportcomplex T-Kwadraat in Tilburg. In de ochtend is er een individueel toernooi waarbij de winnaar naar de Europese Kampioenschappen mag en in de middag is er een teamtoernooi (2-4 spelers). Dit toernooi is voor alle studenten toegankelijk (deelname: 19 euro inclusief avondmaaltijd en twee consumpties). Mocht je interesse hebben in tafeltennis loop dan gerust een keertje binnen op woensdag of stuur een berichtje via Facebook of naar hyperiontilburg@nullgmail.com.