TSDV DanceNation – Dansen

TSDV DanceNation is dé dansvereniging voor Tilburgse studenten, opgericht in juli 2011. DanceNation waarborgt de kwaliteit van een ruim aanbod aan dansstijlen die gegeven worden in het Sports Center. Daarnaast biedt de studentensportvereniging DanceNation allerlei leuke dansgerelateerde activiteiten aan!

TSDV DanceNation heeft een breed aanbod aan dansstijlen. Waaronder hiphop, heels, contemporary, jazz, latin solo en meer! De lessen zijn niet alleen informatief, maar ook heel erg gezellig. Wie graag samen met andere studenten wil dansen, kan dat bij DanceNation komen doen! Naast het aanbod van de vele lessen, heeft DanceNation ook drie demoteams: Divini-T (entertainment team), Infini-T (modern team) and last but not least Uni-T (hiphop team). Zij treden op en doen mee aan wedstrijden. Elk jaar zijn er audities om geselecteerd te worden voor een van deze teams.

Een paar van de verschillende activiteiten die Dancenation organiseert, zijn de workshops en 7-weekse cursussen in unieke stijlen. Zo kunnen leden nieuwe dansstijlen, zoals afro heels en K-pop, uitproberen. Daarnaast kan men tijdens onze activiteiten, zoals het Cycling Diner en de Cocktail Workshop nieuwe mensen leren kennen. De activiteit waar iedereen altijd het meest naar uitkijkt is de jaarlijkse showcase, waar de leden hun passie voor dansen kunnen laten zien en kunnen shinen op een podium!

Kortom, je maakt dus deel uit van een superfijne en gezellige groep leden, die ook nog eens jouw passie voor dans delen!

Meer informatie over onze TSDV Dancenation kan je vinden op onze Instagram en Facebook pagina.

Contact: bestuur@nulltsdvdancenation.nl

http://www.tsdvdancenation.nl