TSBV Sauron – Badminton

TSBV Sauron is dé studenten badminton vereniging van Tilburg. De vereniging, die al sinds 1982 is opgericht, biedt studenten een sportief en een sociaal leven. Naast de vaste training op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 in zaal 1 in het sportcenter biedt TSBV Sauron speciaal voor leden een verenigingsavond aan op donderdag van 19:30-21:00 in zaal 2 in het sportcenter. Heb je nog nooit serieus gebadmintond, maar ben je wel één van die vele campingbadmintonners? Geen probleem! TSBV Sauron is een badmintonvereniging voor elk niveau. Dus of je nu vergevorderd bent, of een beginner, er zullen altijd medespelers zijn met hetzelfde niveau.

Naast de trainingen gaan we gemiddeld eens in de 6-8 weken borrelen bij Café Philip en zullen er gezellige informele activiteiten georganiseerd worden. Hierdoor is TSBV Sauron niet alleen een vereniging die je studententijd sportief maakt, maar ook een vereniging die je studententijd gezellig maakt!

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken bij de trainingen. Voor meer informatie over onze gezellige vereniging kan je kijken op www.tsbvsauron.nl of stuur een mail naar tsbvsauron@nulloutlook.com!

Groepsfoto training

www.tsbvsauron.nl