T.S.T.V. Lacoste – Tennis

Lacoste organiseert vele activiteiten door het jaar heen. Als rode draad door het verenigingsjaar loopt de woensdagavond: de verenigingsavond. Op deze avond kunnen de leden met elkaar tennissen op de speciaal voor Lacoste-leden gereserveerde smashcourtbanen. Voor de nieuwe leden is dat de ideale mogelijkheid kennis te maken met de vereniging. Tevens speelt Lacoste een voor-, winter- en najaarscompetitie met teams van verschillende niveaus. Voor iedere speelsterkte is er een plekje bij Lacoste!

T.S.T.V. Lacoste organiseert en bezoekt ook vele toernooien. Jaarlijks organiseren wij zelf het LUST tennistoernooi, het Beach tennistoernooi, het LOT tennistoernooi en het TSTK tennistoernooi. Studenten uit andere steden zijn ook graag te gast op onze toernooien. Op deze manier leer je dus studenten uit heel Nederland kennen. Naast dat er getennist wordt op deze toernooien, is er ook meer dan genoeg ruimte voor gezellige activiteiten naast de baan.

In Oktober organiseert Lacoste het jaarlijkse ledenweekend. Dit is een uitstekende manier om in contact te komen met alle nieuwe leden. Gedurende het jaar worden er ook meerdere losse activiteiten georganiseerd zoals het kerstdiner een sinterklaasavond,een nieuwjaarsborrel, Meals on Wheels en uitwisselingen met andere studententennisverenigingen. 

Lacoste is een vrijblijvende vereniging, en je mag dus altijd zelf kiezen of je je ergens voor aanmeld of niet. Ben je geïnteresseerd, wil je lid worden of wil je meer informatie? Ga dan naar www.tstvlacoste.nl.