T.S.T.V. Lacoste – Tennis

Lacoste organiseert vele activiteiten door het jaar heen. Als rode draad door het verenigingsjaar loopt de woensdagavond: de verenigingsavond. Op deze avond kunnen de leden met elkaar tennissen op de speciaal voor Lacoste-leden gereserveerde smashcourtbanen. Voor de nieuwe leden is dat de ideale mogelijkheid kennis te maken met de vereniging. Tevens speelt Lacoste officiële competitie, waar zo’n 110 spelers voor de eer van Lacoste strijden. Teams die op elk niveau spelen. Er is dus altijd plaats voor je.

Ook toernooien worden door T.S.T.V. Lacoste enthousiast bezocht en georganiseerd. Zo hebben we eind maart een LUST tennistoernooi. Hierheen komen studenten uit heel Nederland en is met de combinatie bier en tennis erg gezellig. Later in het jaar organiseert Lacoste een wat serieuzer open toernooi en het NSK Beachtennis toernooi.

Elk jaar organiseert de vereniging een weekendje weg. Er zijn ook eendaagse activiteiten, zoals: Kerstdiner, Sinterklaasavond, Nieuwjaarsborrel, Lacoste gaat Loos, Meals on Wheels en uitwisselingen. Zoals je ziet, activiteiten genoeg. Vind je het erg zwaar om ze allemaal mee te doen, kun je perfect diegene eruit pakken waarvoor je tijd hebt. Ben je geïnteresseerd, wil je lid worden of alleen maar wat informatie ga dan naar: www.tstvlacoste.nl

8266

 www.tstvlacoste.nl