Melmac – Korfbal

Binnen de studentenkorfbalvereniging Melmac in Tilburg zijn er drie teams, één gemengd weekendteam, één gemengd midweekteam en één dames midweekteam. S.K.V. Melmac biedt korfbal aan voor alle niveaus, van beginnende korfballers tot topkorfballers. Ook biedt zij korfballers de mogelijkheid om in het weekend “thuis” wedstrijden te blijven spelen, maar toch doordeweeks te kunnen trainen in Tilburg. 

De trainingen tijdens het veldseizoen najaar 2020 zijn op het kunstgrasveld bij het Sports Center op maandagavond 19.30-21.00 uur, woensdagavond 19.30-21.00 uur en op donderdagavond voor het weekendteam van 21.00-22.00 uur. De zaalperiode vindt van november t/m maart plaats waarbij er in het Sports Center wordt getraind.

Het conditioneel en het technisch/tactische karakter zal afwisselend worden getraind, zowel met als zonder de bal. Alle korfballers, die in het weekend ergens anders hun wedstrijden spelen of die niet in wedstrijdverband korfballen, zijn welkom om aan de trainingen deel te nemen, mits je in het bezit bent van een sportabonnement. Ook dien je je aan te melden als lid bij S.K.V. Melmac om trainingen en wedstrijden te blijven volgen. 

Naast de competitie en trainingen wordt elk jaar actief meegedaan aan verschillende toernooien met andere studentenkorfbalverenigingen in Nederland. Daarnaast kun je ook meegenieten van goede derde helften en alle andere activiteiten die naast het korfballen georganiseerd worden, zoals een BBQ, diverse pubquizen, het actieve leden feestje, sinterklaaskerst en maandborrels, meestal op donderdag, in stamcafé Bolle.

Kom je voor het eerst korfballen, neem dan eerst even contact op met het bestuur via info@nullskvmelmac.nl.

http://www.skvmelmac.nl/