Fractie SAM – Universiteitsraad

Fractie SAM is een onderdeel van de Universiteitsraad, waarin wij de belangen van de student al 24 jaar behartigen. In de Universiteitsraad kunnen zowel studenten als medewerkers invloed uitoefenen op het beleid en de gang van zaken binnen de universiteit.

Fractie SAM wil ervoor zorgen dat alle studenten van Tilburg University hun ambities kunnen vervullen. Wij geloven dat studenten heel ambitieus zijn zowel tijdens als na hun studentenleven. Ze willen deze ambities graag vervullen en alles uit hun studententijd halen. Ons doel is ervoor zorgen dat studenten de kans krijgen om deze ambities waar te maken. Om de studenten zo goed mogelijk te helpen zetten wij ons in op de pijlers: kwaliteit van het onderwijs, studenten faciliteiten, voorbereiding op de arbeidsmarkt en extra-curriculaire ontwikkeling.

Om een beeld te krijgen van wat wij doen zijn hier een paar voorbeelden van wat wij hebben bereikt:

  • Geen colleges in de week voor de tentamens
  • Meer studenten psychologen
  • Nooit meer je papers inleveren op papier
  • Stages in het flexibele semester

Ook dit jaar zullen wij weer het evenement van het jaar organiseren: NIGHT OF THE PROFS! Wil jij jouw professor in plaats van in de collegezaal achter de draaitafel meemaken of shotjes doen met de voorzitter van het College van Bestuur terwijl je iets voor het goede doel doet. Kom dan naar de Studio en feest met ons mee!

Heb jij problemen of suggesties? Wij zijn blij met alle input! Je kunt ons bereiken via info@nullfractiesam.nl of via WhatsApp op +31611501003. Of nog beter: kom langs op onze kamer, E.206. Onze deur staat altijd open!

 

www.fractiesam.nl