SPS-NIP

SPS-NIP is de studentensectie van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Het is een landelijke vereniging voor psychologiestudenten met onder andere op elke universiteit een platform. Platform Tilburg is er speciaal voor de psychologiestudent op onze universiteit. Wij organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten zoals lezingen en workshops waarmee we de studenten kennis laten maken met hun toekomstige werkveld. Uniek is de Experience Your Future avond die één keer per jaar wordt georganiseerd. Op deze dag vertellen verschillende sprekers over hun ervaring als psycholoog maar ook over hun loopbaantraject. Op deze manier willen we iedereen bewust maken van de mogelijkheden binnen de psychologie en de stappen die je moet ondernemen.

Elk collegejaar wisselt Platform Tilburg van bestuur. Mocht je dus binnen Tilburg actief willen worden bij het SPS-NIP dan zou dat kunnen in je volgende jaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om plaats te nemen in een landelijke commissie, sectie of het landelijk bestuur. Voor meer informatie hierover en de actuele vacatures kun je hier kijken.

Voor vragen of meer informatie over Platform Tilburg en de activiteiten die wij organiseren kan je mailen naar platformtilburg@nullgmail.com of like www.facebook.com/SPSNIPPlatformTilburg om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

unnamed

facebook.com/SPSNIPPlatformTilburg