Sociale Bedrijven Dagen

Alle vakken gehaald, geslaagde commissiejaren en een eigen weg bewandeld naar een geslaagde studietijd. Maar dan? Vele TSB-studenten creëeren tijdens hun studentenjaren een grote basiskennis, in combinatie met extra individuele kwaliteiten. Hiermee kan de TSB-student veel bijdragen aan organisaties in alle vormen en maten. Om bachelor en master-studenten kennis te laten maken met de carrièremogelijkheden na Tilburg University organiseert een enthousiaste commissie de Sociale Bedrijven Dagen.

De Sociale Bedrijven Dagen is een evenement dat verbonden is aan de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB). Door middel van workshops, bedrijfs- en casepresentaties wordt zowel de oriënterende bachelorstudent als de baanzoekende masterstudent in contact gebracht met interessante organisaties zoals Air France-KLM, EVG Start en Power2Improve.

De Sociale Bedrijven Dagen is een relatief nieuw evenement waardoor de commissie in staat is om mee te bouwen aan een sterk jaarlijks terugkerend evenement voor de sociale student!

Interesse in een uitdagende plek in de commissie voor volgend jaar? Contacteer Word Actief Tilburg of kijk direct op de site van de Sociale Bedrijven Dagen zelf: www.socialebedrijvendagen.nl