Integrand

Integrand is de grootste academische stagebemiddelaar in Nederland gerund door studenten. Ook organiseren wij carriére evenementen waardoor studenten in contact komen met verschillende bedrijven zoals onder andere Randstad, L’Oreal en Proctor and Gamble.

Het bestuur bij Integrand Tilburg bestaat uit 12 bestuursleden, waarvan één fulltime voorzitter. De andere 11 bestuursleden zijn parttime. Er zijn twee instromingsmogelijkheden, in februari en in september, waarna ook wisselingen van functies plaatsvinden. Hierdoor kan je als bestuurslid twee verschillende functies doen waardoor je op verschillende fronten kan ontwikkelen!

Ook is er bij Integrand Tilburg de mogelijkheid om een commissie te doen van 2-3 maanden, waarin je alle functies leert kennen en jezelf ontwikkelt op professioneel en persoonlijk vlak.

Ben jij klaar voor een geweldig bestuursjaar gevuld met uitdaging, ontwikkeling en ook gezelligheid? Interesse in de commissie? Of lijkt het jou leuk om een stage te lopen naast je studie? Stuur dan een mailtje naar tilburg@nullintegrand.nl, schrijf je in op www.integrand.nl of kom langs in onze kamer P.06!

 

www.integrand.nl