Integrand

Integrand is de grootste academische stagebemiddelaar in Nederland gerund door studenten. Ook organiseren wij carriére evenementen waardoor studenten in contact komen met verschillende bedrijven zoals onder andere Randstad, L’Oreal en Proctor and Gamble.

Het bestuur bij Integrand Tilburg bestaat uit 12 bestuursleden, waarvan één fulltime voorzitter. De andere 11 bestuursleden zijn parttime. Er zijn twee instromingsmogelijkheden, in februari en in september, waarna ook wisselingen van functies plaatsvinden. Hierdoor kan je als bestuurslid twee verschillende functies doen waardoor je op verschillende fronten kan ontwikkelen!

Ook kent Integrand Tilburg twee commissies. Een daarvan is de Elevator Pitch Event commissie, die een evenement organiseerd in het voorjaar waar verschillende ondernemers hun ideëen gaan pitchen in een rit met de lift in gebouw K. De andere commissie bestaat uit 4 commissieleden die naast het bellen met bedrijven en matchen van studenten gekoppeld zijn aan een bestuursfunctie.

Ben jij klaar voor een geweldig bestuursjaar gevuld met uitdaging, ontwikkeling en ook gezelligheid? Of lijkt het jou leuk om een stage te lopen naast je studie? Stuur dan een mailtje naar tilburg@nullintegrand.nl, kijk op onze Facebookpagina of schrijf je in op www.integrand.nl! Of kom anders langs in onze kamer P.06!

Integrand

www.integrand.nl