Young Advisory Group

De Young Advisory Group (YAG) is een strategisch advies bureau volledig gerund door leergierige en ambitieuze studenten. Bevlogen studenten zijn het kloppende hart van onze organisatie. Als YAG-consultant run je een onderneming én werk je aan uiteenlopende en uitdagende opdrachten met als doel het ondersteunen van bedrijven in het maken van succesvolle keuzes. Bij de YAG ben jij zelf de baas! Wij hebben geen landelijk bestuur en daarom heb jij vanaf het moment dat je YAG’er wordt de teugels in handen. Je doet zelf acquisitie naar nieuwe projecten en hebt nauw contact met de klant.
Leren staat bij de YAG centraal. Als kersverse YAG’er wordt je direct klaargestoomd om projecten te acquireren en advies te geven. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan om je leercurve gestructureerd te laten stijgen én je krijgt maandelijks een training van een van onze trainingspartners, denk aan Berenschot of Roland Berger. Alles draait erom dat jij en de YAG zo hard mogelijk blijven groeien. Gevestigd in Groningen, Amsterdam, Rotterdam/Delft en Eindhoven/Tilburg bouwen wij aan een netwerk van student consultants die zich in een razend tempo ontwikkelen.
 

Ben jij een ondernemende student? Wil jij bedrijven helpen met hun belangrijke vraagstukken? De Young Advisory Group biedt jong talent een kans zich te ontwikkelen, een onderneming te runnen en te werken aan uitdagende projecten.

Twee keer per jaar is de YAG op zoek naar versterking. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in via het aanmeldingsformulier!

Wist je dat…

– de YAG in 2011 is opgericht door studenten in Groningen en de vestiging in Tilburg slechts bestaat sinds 2015.

– je als consultant bij de YAG een vergoeding krijgt voor de projecten die je doet.

– de YAG bestaat uit ongeveer 50 consultants verdeeld over vier vestigingen waarmee nauw samengewerkt wordt.