Tilburg Career Days

De Tilburg Career Days is een jaarlijks terugkerend campus recruitment evenement van Tilburg University dat studenten en bedrijven de mogelijkheid biedt om elkaar te leren kennen. We bieden formele activiteiten zoals bedrijfspresentaties, workshops, masterclasses, zakendiners en speeddates. Daarnaast bieden we een jobfair en individuele gesprekken om informeel contact te leggen. Daarnaast organiseren we de Preperation Days (datum) om je voor te bereiden op de Tilburg Career Days.

Studenten van alle faculteiten zijn welkom op de Tilburg Career Days; de Tilburg School of Economics and Management, de School of Behavioural Sciences, Law School en Tilburg School of Humanities. Voor al deze opleidingen hebben wij bedrijven.

De Tilburg Career Days zijn de uitgelezen kans om je te oriënteren en zowel formeel als informeel in contact te komen met de deelnemende bedrijven. Ook vorig jaar bleken de Tilburgse Carrièredagen weer een succes. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 34e editie van het evenement dat plaats zal vinden op 9, 10 en 11 november 2021. Om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en activiteiten, kijk op onze site, Instagram, Facebook en word lid van de TilburgCareerDays groep op LinkedIn.

We hopen dat je interessante activiteiten zult vinden op ons evenement. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon!