Studentendesk Rode Kruis Tilburg

Studentendesk Rode Kruis Tilburg

Studentendesk Rode Kruis Tilburg

Rode Kruis Studentendesk Tilburg zoekt nieuwe commissieleden!


Wil jij activiteiten organiseren bij een wereldwijde hulpverleningsorganisatie? Spreekt het je aan om je in te zetten voor de bevordering van zelfredzaamheid en het bieden van sociale hulp aan kwetsbare groepen in de samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het nieuwe studiejaar zoekt de studentendesk van het Rode Kruis in Tilburg vanaf september nieuwe leden die onze commissies komen versterken! Als commissielid sluit je je aan bij één van onderstaande commissies en zal je verschillende activiteiten organiseren. Er wordt ongeveer 1 keer in de twee weken vergaderd.

Educatie commissie (daarbij organiseer je educatieve activiteiten, denk aan lezingen voor studenten, taalactiviteiten voor kinderen/vrouwen met een taalachterstand en activiteiten voor het AZC andere voorlichtingsactiviteiten die je zelf kunt verzinnen!)

EHBO commissie (waarbij je activiteiten organiseert met betrekking tot EHBO, zoals het geven van EHBO lessen aan kinderen en EHBO cursussen voor studenten).

Promotiecommissie (hierbij organiseer je activiteiten om het Rode Kruis op de kaart te zetten. Vooral nu serious request in Brabant komt dit jaar, kun je daar veel in betekenen).

Benefietcommissie (hierbij organiseer je activiteiten om geld op te halen voor het Rode Kruis. Denk hierbij aan het organiseren van feesten, markten, collectes en andere activiteiten).

Sociale Hulp commissie (bij de Sociale Hulp commissie organiseer je leuke activiteiten voor bepaalde groepen in de samenleving. Denk hierbij aan You Are Beautiful, een beautydag voor vrouwen met een verstandelijke handicap, activiteiten voor de voedselbank, activiteiten voor ouderen.)

Wat bieden wij:

  • – Ervaring met het organiseren van projecten voor een wereldwijde hulpverleningsorganisatie
  • – Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
  • – Een pluspunt voor je CV
  • – Mogelijkheid en vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en die tot uitvoering te laten komen
  • – Leuke sociale activiteiten

Wat vragen wij:

  • – Je bent creatief, ambitieus en enthousiast.
  • – Je bent maatschappelijk betrokken.
  • – Je bent bereid om je in een tijdsperiode van september 2016 tot juni 2017 in te zetten voor verschillende projecten die je met je commissie organiseert.

Als je nog wat meer informatie wilt, of als je je aan wilt melden, stuur dan een mail naar studentendesktilburg@nullrodekruis.nl.