I*ESN

I*ESN is de internationale studentenvereniging van Tilburg, opgericht in 1991. Sinds 2011 heeft de vereniging een eigen societeit in the binnenstad van Tilburg, genaamd Carpe Noctem. Wat I*ESN typeert is diversiteit en openheid, elke nationaliteit en cultuur is welkom. Het is een laagdrempelige vereniging die men een platform biedt om in aanraking te komen met mensen vanuit de hele wereld. Iedere week organiseren wij verschillende activiteiten voor onze mentorgroepen en hebben wij onze legendarische thema feesten op dinsdagavond en donderdagavond. Daarnaast wordt er ook een cultureel programma neergezet, met veel reizen, symposia, sportactiviteiten en career events.

Wij bieden de actieve student de kans om zich te ontwikkelen in een internationale omgeving, met weinig verplichtingen. Wij geven de mogelijkheid om actief te worden in een van onze 15 commissies, als bijvoorbeeld voorzitter van een commissie of als regulier comissie lid of als begeleider van internationale exchange, bachelor of master studenten. Actief worden bij I*ESN betekent een echte aanvulling op je studententijd!

Kom voor meer informatie bij ons langs in het Intermezzo gebouw op de Universiteit of Carpe Noctem op de Heuvelring 45! Je kan ook altijd een e-mail sturen naar info@nulliesntilburg.nl, onze Instagram en/of Facebook pagina bekijken, of onze website bezoeken.