Interview – Eefje van Wichen

Interview – Eefje van Wichen

Ik ben Eefje van Wichen, 19 jaar en tweedejaars studente organisatiewetenschappen. Naast mijn studie ben ik actief lid bij studievereniging Polis, ben ik actief bij Fractie Front waar ik in de Acquisitie commissie zit en doe ik een Traineeship bij Unipartners Tilburg. Na een jaar gestudeerd te hebben en helemaal mijn draai gevonden te hebben op het gebied van studie en het studentenleven, vond ik het in mijn tweede jaar tijd om naast mijn studie wat meer uitdaging te zoeken. Ik had mij verdiept in wat er allemaal mogelijk is naast mijn studie en kwam er achter dat er ontzettend veel leuke mogelijkheden zijn! Ik ben actief geworden bij fractie Front en Unipartners omdat ik de kansen die ze bieden heel erg leuk vind, maar ook omdat ik zo mensen leer kennen van allerlei andere studies en het in eerste instantie buiten mijn comfort zone lag.

Doordat ik dit jaar op veel terreinen en bij verschillende instellingen actief ben leer ik ontzettend veel nieuwe mensen kennen maar leer ik ook veel over mezelf. Door alle nieuwe ervaringen weet ik nu beter wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Ik kan iedereen aanraden om actief te worden naast je studie. Je ontwikkelt je zo op allerlei vlakken die niet alleen door middel van studeren kunt ontwikkelen!

Eefjekopie